Inici
 

a a a a a a a

 

 

 

service-05

Associació

Igual que la A és la primera lletra del nostre alfabet, pretenem que la nostra empresa sigui, des de l'associació dels diferents partners, el primer referent quan es tracta d'oferir determinats serveis al sector de la salut.

Som un model de companyia que treballa des de la associació dels diferents partners que la conforman, conscients que la unió fa la força, sota la visió empresarial innovadora que cerca l'aportació de valor per als nostres clients des del primer moment.
service-04

Bis

L'empresa té com a finalitat prioritària aportar eficiència als serveis que ofereix als seus clients per a que cada projecte assoleixi els seus objectius i amb ells, repeteixi la demanda dels nostres serveis.

Compromís

per part dels nostres col·laboradors, partners i proveïdors amb una forma d'entendre el negoci, diferent, creant un entorn on el "treballar plegats" faci possible assolir l'èxit.

Rigor

i responsabilitat per reconèixer i respondre a les inquietuds dels nostres clients i la nostra organització; assumint amb prestància les conseqüències de les nostres decisions.

Il·lusió

com a motor de les nostres actuacions, que es tradueixen en una implicació u una actitud positiva que permet fer realitat els objectius de la nostra organització.

En grec antic Acribis significa:

Exacte, acurat, ajustat, econòmic, parc, complert, perfecte

ico-pdf DESCARREGAR PRESENTACIÓ

Yaso Pharma

Comptem amb un equip de vendes a nivell nacional amb capacitat per a promocionar un o més productes durant períodes a partir de tres mesos, que oferim als nostres clients per a reforçar la seva activitat comercial.

Gestió Comercial

Responem a les necessitats de cada client a través de la implementació i gestió d'equips comercials ad-hoc, en atenció primària, en especialitats, per a l'àmbit hospitalari, o oficines de farmàcies, així com de gestors del punt de venda, assessors i/o formadors als diferents canals.

Mitjançant la nostra gestió vetllem per la consecució dels objectius establerts als equips, dedicant una gran part del nostre temps al seguiment de la tasca dels col·laboradors en el seu lloc de treball i dels indicadors d'activitat acordats.

Màrqueting, Comunicació i Accés al Mercat

Ajudem als nostres clients a planificar l'estratègia, la comunicació i l'accés al mercat en el seu sector/nínxol, per això utilitzem les següents eines:

 • • Disseny de l'estratègia d'accés per a nous fàrmacs i noves indicacions.
 • • Projectes de posicionament de producte mitjançant l'ús d'arguments de valor terapèutic i econòmic.
 • • Nous models de negoci.
 • • Solucions de màrqueting directe (Geodata, Interacting, Esdeveniments, e‐Mailings, Comunicació Digital).
 • • Mapping sanitari d'autoritats nacionals, regionals i locals.
 • • Identificació d'organs influenciadors a nivell regional i local.
 • • Relacions amb stakeholders (KOL’s, Associacions de Pacients, Societats Científiques…)
 • • Registre de productes, gestió de preu i reemborsament.
 • • Estudis d'evaluació de fàrmacs i tecnologies mèdiques.
 • • Intelligence sociopolítica a nivell estatal i CCAA (coneixement dels entorns).
 • • Identificació de les polítiques de control de la despesa farmacèutica.
 • • Disseny del dossier de valor del producte (Health Economics & Outcomes Research).

Healthy Field Marketing

Actualment ja no és possible esperar al client, cal anar a per ell. La HFM ens permet crear un acostament i connexió directa amb el potencial consumidor, mantenint l'objectiu principal d'informar, promocionar i / o vendre determinats productes. Desenvolupem estratègies amb el concepte principal basat en l'ús d'equips de treball estructurats, Task Force, per a una campanya o objectiu específic, amb resultats que aconsegueixen un alt nivell d'efectivitat.Serveis :

 • • Gestió punt de venda.
 • • Promotors de vendes.
 • • Servei d'hostesses.
 • • Auditoria de mercat.
 • • Esdeveniments especials.
 • • Màrqueting promocional.
 • • Animació.

Kos Calling

Solucions de Call Center: telemarketing, atenció al client, teleavís, reforç comercial. Compra de producte i distribució directa a la farmàcia. Remuneració basada en objectius.

Hygia Temporary®

Processos de contractació de personal per a empreses del sector salut, on es busca la flexibilitat, rapidesa, perfils contrastats i contractes de curta duració.

Panacea Express

Solucions en captació de talent i/o contractació i/o formació i/o promoció de ràpida implementació (entre 1 i 5 dies).

Cerca de talent

Disposem d'una extensa base de dades amb perfils ja segmentats i adequats a les necessitats del sector. També disposem d'una base de contactes amb professionals en actiu amb els que col·laborem per a oferir les millors solucions als nostres clients. Tot plegat coordinat i gestionat per consultors sèniors, coneixedors del sector, i a més d'un contrastat procediment de selecció. Encara que per a cada client utilitzem aquestes eines, és fonamental entendre quines són les seves necessitats i quin tipus de persona encaixa en la seva filosofia. Aquesta part és fonamental per assolir el grau d'èxit al que aspira el nostre client.

Formació

Dissenyem i impartim els programes d'entrenament orientats a que els participants realitzin aprenentatges a mida, fàcilment transferibles als seus llocs de treball i a la situació real de les organitzacions a les que pertanyen.

Bihealth

Ajudem a la presa de decisions, transformant en informació les dades de tots els àmbits de la seva empresa: sistemes de gestió empresarial (ERP), sistemes de gestió de clients (CRM), sistemes de comptabilitat/finances, dades externes... per a la seva explotació i anàlisi.

Solucions logístiques

Oferim les solucions logístiques que millor s'adapten a les necessitats dels clients. Estem en condicions d'oferir una gamma de serveis que cobreixen tots els aspectes de la cadena de subministres de medicaments.

gestion-comercial

Gestió del Punt de Venda

Estem gestionant un equip format per 30 persones que tenen com a responsabilitat proporcionarli al client una major rotació dels seus productes en el punt de venda. Aquestes persones estan distribuïdes estratègicament per tot el territori nacional per arribar a assolir el màxim número de farmàcies seleccionades a la segmentació prèvia. Per a aquest projectes s'estableixen uns KPI’s amb l'objectiu d'assolir un rati de sell out/visita igual o superior a un. Amb aquest projecte, el nostre client controla els costos, augmenta la rotació dels seus productes, ofereix un valor afegit al client i optimitza el fluxe de consumidors.

yaso-pharma

Recolzament comercial

A través del nostre equip de visita mèdica estem promocionant productes que els nostres clients tenen per a les especialitats de Urologia, Traumatologia, Reumatologia i Atenció Primària.
Aquesta solució permet augmentar el seu compte de resultats sense que incrementin els costos de promoció ni sobrecarregui al seu propi equip comercial. Per a realitzar aquest servei comptem amb un equip de YASO PHARMA format per Delegats de Vistia Mèdica experimentats, i que treballen els territoris de major potencial.

marketing

Interim Management

Estem ajudant als nostres clients a establir-se en el mercat espanyol:

 

 

· Coordinació de diverses empreses col·laboradores (Registres Sanitaris i Farmacovigilància, Bufetes legals, Distribució i logística, Estudis de cost efectivitat, etc...)

· Contactes amb Autoritats Sanitaries i líders d'opinió.

· Gestió de Preus i Reemborsament (elaboració de dossiers de valor" i altres activitats d'accés al Mercat.

· Activitats de pre-marketing.

· Selecció, organizació i implementació de l'estructura comercial.

yaso-pharma

Campanya de Divulgació

Un client amb un producte destinat a la millora dels símptomes de la menopausa ens va sol·licitar implementar, a peu de carrer i coincidint amb el Dia Mundial de la Menopausa, una campanya de promoció del producte i conscienciació d'aquesta etapa entre les dones.

Per tot això en menys d'una setmana, a través de Health Field Màrqueting, es van contractar un nombre determinat d'hostesses distribuïdes en les capitals de província amb més població d'Espanya. Durant part de la jornada del Dia Mundial de la Menopausa i sortint del punt més cèntric de cadascuna de les ciutats, van estar lliurant un díptic amb promoció indirecta del producte i consells per millorar la qualitat de vida durant aquesta etapa. Es van anar parant aquelles dones que encaixaven en el target (persones amb menopausa) perquè ens facilitessin les seves dades personals i així poder enviar periòdicament, per correu electrònic, informació i consells sobre la menopausa.

Cada hora controlàvem situació i nombre de enquestes emplenades per cadascuna de les hostesses. En finalitzar la jornada s'havien repartit tots els díptics i es van recollir les bases de dades marcades com a objectiu pel client.

formacion

Solucions eficients

El nostre client necessitava actualitzar les competències que els seu equip de vendes tenia sobre les necessitats del seu principal client, l'oficina de farmàcia. Té un equip format per 42 comercials i a més a més necessita obtenir una solució ràpida per aprofitar l'estacionabilitat dels seus productes.

 

A través de PANACEA EXPRESS li oferim unes píndoles competencials dissenyades expressament per abordar aquest tipus de requeriments podent implementar-se de forma immediata.

Essent fidels a la nostra visió empresarial treballem per aconseguir la satisfacció del client en tots aquells projectes en els que participem. A partir d'aquí destinem una proporció dels nostres beneficis empresarials a col·laborar econòmicament amb programes sociosanitaris desenvolupats per diverses fundacions.

 

 

Nom : 
Telèfon : 
Correu : 
Missatge: : 
Contacta amb nosaltres

Av. Via Augusta,15-25 08174, Sant Cugat del Vallès Barcelona Tel: 93 557 10 12 E-Mail: info@acribisgroup.com